sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Go for it!

Mi-am amintit astazi de legenda maratonului. Stiti voi, cea cu soldatul grec Pheidippides, care a alergat 42 de kilometri (de la câmpul de luptă până la Atena) pentru a anunta victoria asupra perșilor. Ajuns la destinatie n-a mai reusit decat sa strige "Am invins!", apoi a murit pe loc.

Ce vreau sa spun cu asta?

Faptul ca nicio provocare nu este de neinvins si nicio bariera de netrecut. Chiar daca uneori este nevoie de un efort supraomenesc.

De multe ori, cand ne aflam in dificultate, suntem tentati sa ne plangem in loc sa gandim constructiv. Pentru ca luam provocarile drept greutati si nu tintim destul de sus, desi suntem pregatiti sa dam tot ce avem mai bun din noi. Avem destule resurse dar nu stim cum sa le valorificam, nu stim cum sa ne concentram asupra unui task.

Defapt, cand spun "noi", mai mult ma refer la mine, caci sunt intr-o mare belea (ce spuneam mai devreme despre faptul ca mai mereu ne plangem - ma plang?). Am un ditamai proiectul de facut si idei putine + experienta aproape zero.

Nu stiu cum naiba sa ma mai incurajez! Eh, toate trec si toate se trec. Fie ce-o fi, si pana la urma, intr-o competitie nu conteaza sa castigi, ci sa participi.













Go for it!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu